Në këtë moment, Fjalor Jidish - Anglisht ka një numër prej 6,601 fjalët në jidish si 1,809 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 47,857 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 254 sot.
Tags: Fjalor Jidish - Anglisht, Jidish, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Jidish, shërbimin e përkthimit Jidish - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translateyiddish.net
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0209 / 0.0132 (20)
Mbrapsht në krye