Во овој момент, на Јидски - Македонски Речник има голем број на 6,601 зборови во јидски како 1,809 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го47,857 / изрази , меѓу 254 денес.
Тагови: Јидски - Македонски речник,Јидски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникЈидски, Јидски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translateyiddish.net
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0166 / 0.0107 (20)
Вратете се на почетокот